torsdag 3 juli 2014

Målet med resan

När vi minglar mellan vagnarna på tåget mot Lund, skålar i champagne och ljublar när tågföraren ropar ut ett stort lycka till till alla cyklister på resan till Paris, då sjunker det in, insikten att äventyret nu äntligen har börjat. 

Packningshetsen kan vi lägga åt sidan för det som är glömt är glömt, nu tar vi en öl på hotellet, äter mat och väntar på cyklarna för att göra iordning dem inför morgondagen.

Nu har vi målet i sikte, om sju dagar är vi i Paris. Det som vi tränat för så mycket och så länge. Men vad vi då inte får glömma är ju att Paris trots allt inte är vårt huvudsakliga mål, vårt största mål är att tillsammans samla ihop så mycket pengar vi bara kan att överlämna till Barncancerfonden. Målet är att få bidra till att bekämpa barncancern och se till att barn med cancer och deras familjer får den vård och stöd de behöver. 

Omkring 90 procent av all barncancerforskning i Sverige finansieras av Barncancerfonden.
Eftersom det är en nonprofit-organisation får de inga bidrag från vare sig stat, kommun eller landsting och är därför helt beroende av bidrag från privatpersoner, företag och organisation.

Du kan hjälpa oss att nå vårt mål, och du och jag kan göra skillnad för barnen och deras familjer. 

Gå in på http://www.barncancerfonden.se/1309352079/ och ge ett bidrag du med. Gör det nu!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar